Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňský Česko-Slovenský ples byl ve znamení usmíření manželů Felixe Slováčka (80) a Dagmar Patrasové (67). Dádě tehdy Felix daroval i krásné černé šaty, v nichž vynikly její přednosti a zápory postavy byly potlačeny. Rok se s rokem sešel a jejich manželství už je pouhou formalitou. Felix tedy vzal na ples přítelkyni Lucii Gelemovou (41).

A i když je Lucie víc než o dvě desítky let mladší než Dáda, objektivně musíme konstatovat, že Dáda úměrně svému věku loni zvolila o něco lepší model, než letos malířka Lucie. Šaty byly sice samy o sobě moc krásné, ale vzhledem k průstřihům, které odhalovaly pas, mohla být jejich nositelka kapánek štíhlejší.

Ne, že by Gelemová byla tlustá, to v žádném případě. Dáma s vybranějším vkusem, mít její postavu, by volila zřejmě jiný model. Ovšem důležité je, že se líbí Felixovi, který si má aspoň na co sáhnout. A partnerce se věnoval celou dobu plesu jako pravý gentleman, dokonce odmítal i žádosti o rozhovory. I pouhý dotaz na to, jak dlouho se na ples s partnerkou připravovali, mu přišel jako příliš soukromý.

Reklama

Další články

Načítám