Hlavní obsah
Článek

Když jsme se s Dagmar Patrasovou (67) potkali na premiéře muzikálu Ples upírů, vyčetli jsme jí, že už skoro vůbec nechodí do společnosti. Naše slova si vzala k srdci, a tak jsme ji hned pár dní poté měli možnost znovu vidět. Vyrazila na křest knihy Miloše Mareše.

"Chtěla jsem vám to vynahradit a dostala jsem pozvání s tím, že prý mě má autor rád," smála se Dáda, která takové pozvání nemohla odmítnout. "Už jen ty tituly mě zaujaly a určitě si jeho sbírky přečtu," dodala Dáda. Na kameru nám ale přečetla pouze dva ze třech názvů sbírek básniček a aforismů.

"První knížka se jmenuje Co slovo, to berla, druhá Než bude ze mě země a tu třetí si přečtěte sami, já dělám pro děti, tak se to nehodí," odmítla Dáda vyslovit název knihy Tak si to seru v protisměru. Patrasová se kvůli tomu, že hraje pro dětské publikum, musí ve svém verbálním projevu hrozně držet zpátky.

"Hádky se mnou nemůžou být ty pravé ořechové. Navíc jsem Býk a kliďas. Asi nejhorší slovo, které použiju, je sakra. Asi bych ještě něco dalšího našla, ale vyhýbám se tomu. Ale záleží na tom, s kým mluvím," uzavřela Dáda, která prý nenadává ani za volantem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám