Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé době jsme potkali ve společnosti herečku Dagmar Patrasovou (67). Častěji se na různých akcích objevuje její manžel Felix Slováček s přítelkyní Lucií Gelemovou. Dádě to slušelo, nechala si zkrátit účes a místo dlouhých šatů zvolila světlé kalhoty s topem, v nichž dala vyniknout svým štíhlým nohám.

"Na premiéru Plesu upírů jsem se strašně moc těšila, hraje tady spousta mých přátel, kamarádů a kolegů a věřím, že tohle představení bude velmi úspěšné," přála muzikálu všechno nejlepší Patrasová.

Zajímalo nás, čím to, že na společenských akcích přenechala prostor Felixovi s Lucií. Copak ji organizátoři nezvou? "Oni mě zvou, ale já se tam s nimi nechci potkávat. Sice můžete říct, že už je to jedno, ale jak komu. Mně ta paní prostě vadí a vidět se s ní nechci," svěřila upřímně.

O tom, že by Lucii záviděla mládí, to prý určitě není. "Já jsem v jejím věku vypadala ještě líp než teď. Možná je ode mě drzost to říct, ale vlastně jste mě k tomu donutili," smála se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám