Hlavní obsah
Článek

Kdyby to nebylo pro některé lidi bolestivé téma, hlavně pro Dagmar Patrasovou (67) a její děti, asi by se tomu dalo jenom smát. Je to jak přes kopírák: stárnoucí seladon vzplane nehynoucí láskou k mladé múze, že je pro někoho směšný, mu nevadí, a dělá jednu botu za druhou. Přečtěte si, jak Felix Slováček (80) v roce 2016 definitivně zničil manželství s královnou dětských srdcí!

Ti dva se měli rozvádět už v roce 2015, kdy nevěra s Lucií Gelemovou praskla, ale nakonec si to v lednu 2016 rozmysleli. Dáda patrně slyšela na Felixovy sliby, že s „tou holkou“ vážně nic nemá, a dala mu novou šanci. Vypadalo to, že jim to zase klape, ale jen do doby, kdy byl Slováček, který od začátku svého úletu trapně lhal, opět načapán s Gelemovou.

Dáda se samozřejmě prakticky zhroutila, Gelemová místo toho, aby kdesi v tichosti šlapala vodu, ještě manželku svého milého pozurážela, takže se vyhrožovalo i žalobami. Na manželskou usmiřovačku to vypadalo i na Dádiných šedesátinách, z kterých ale k překvapení všech vyhodila Petra Jandu za tolerování Slováčkovy nevěry.

Pak už začalo jít do tuhého. Lucie Gelemová si otevřela pusu na špacír a nepěkně pohovořila o své sokyni v lásce, což si zpěvačka a herečka zákonitě nemohla nechat líbit. A jako by pochopila, že zachraňovat manželství s prý letitým proutníkem je stejně naivní snaha, jako by začala chodit na botox s cílem, aby jí v tváři hrál kouzelný úsměv, začala randit také. Rezignovala a jako by jí spadl kámen ze srdce. Dokonce se zamilovala.

Až v říjnu se přestal Slováček nejapně skrývat a veřejně přiznal lásku ke Gelemové. Že mu to ale trvalo! Dvojice se přestala schovávat, začala ruku v ruce obrážet jednu párty za druhou. Bylo jich tolik, že by je ani ministr financí nedokázal spočítat. Jenže Patrasová nezůstala pozadu a veřejně se svým italským partnerem také začala chlubit.

Slováček pak začal hysterčit kvůli zcela pochopitelnému zájmu médií a choval se jako pětileté dítě. Ke klidu mu nepřidalo ani to, že totálně propadl v senátních volbách, což jistě jako slavná celebrita nečekal. On i jeho Lucie se na akcích tváří, že jsou z novinářů znechuceni a někdo jim to dokonce i věří. Vtipná póza!

A co další rok? Co přinese? Konečně kýžený rozvod, nebo nějaké úplně jiné překvápko? A budeme ještě Felixe Slováčka někdy vnímat jako vynikajícího saxofonistu, nebo spíš jako chlapíka, který se na stará kolena stal tak trochu legračním?

Reklama

Další články

Načítám