Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že Dáda Patrasová (67) zlomila nad svým záletným manželem hůl a podepsala mu písemnou dohodu, že v manželství každý půjdou svou cestou, se ukazuje jako to nejlepší možné řešení. Znovu vyšlo najevo, že známý český saxofonista je totiž ženami zcela posedlý. Jeho oficiální milenkou se jednak stala o více jak polovinu mladší malířka Lucie Gelemová (33), ale ukázalo se, že si mlsný kocour brousil drápky na slovenskou zpěvačku Katarínu Hasprovou.

„Felix mi projevil sympatie, ale já je neopětovala,” svěřila se deníku Blesk známá muzikálová diva. „Oba jsme byli zadaní a vážím si ho jako umělce. Nikdy jsem se s ním nechtěla setkávat jinak než při práci,” řekla dcera známé herečky Soni Valentové, známé z filmů Kladivo na čarodějnice či Requiem pro panenku. „Vím, že zájem vůči různým ženám projevuje neustále, u mě ale vždy zafunguje zdravý rozum,” uvedla dále Katarína.

K celé situaci dostal prostor k vyjádření také Felix Slováček. „Když to říká, tak to říká, víc se k tomu nebudu vyjadřovat,” komentoval tvrzení slovenské kolegyně Slováček. Každý si asi snadno udělá obrázek sám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám