Hlavní obsah
Článek

Dagmar Patrasová (67) s Felixem Slováčkem zase jednou vyrazili společně na párty, tak se dalo čekat, že to moc dobře nedopadne. A taky že ne. Byli jsme i u toho, kdy Felix Dádu vyzval, aby nemlela blbosti.

Naše povídání začalo nevinně, protože jsme v luxusním butiku převážně s pánskou módou probrali téma nakupování. Věděli jsme, že si Felix troufne Dádě koupit šaty, a ty jí perfektně sedí. "Já se taky trefím vždycky, až nadčasově, takže to pak nosí roky. Melou se mu jen tak plus minus tři kila," řekla Super.cz.

Felix si před kamerou i nějaká saka zkoušel, ale nedopnul je. "Ale proč bych měl hubnout, když si můžu koupit větší. Jsem celoživotně zdravý, takže s kily nemám žádný problém, i když je lepší, když je člověk o pár kilo hubenější," mínil.

A při zkoušení nám nechtěně ukázal i řetízek, na kterém má zavěšený snubní prsten. "Nosím ho tak celý život, protože s ním nemohu hrát na saxofon. Nechci ho navlékat a sundávat, protože bych ho mohl někde zapomenout, to bych nerad," vysvětlil. A co Dáda a snubák? "Já ho nenosím," řekla nám. A Felixovi to je jedno. "Od jisté doby to neřeším," řekl Super.cz.

To, že pak všem, kdo stáli poblíž, Dáda vyprávěla o tom, jak je zamilovaná do italského podnikatele, už mu ale tak příjemné nebylo. Chlubila se i novým tetováním, které si nechala udělat. Na zádech má harfu. Manželku nakonec Felix před hotelem Intercontinental, kde akce probíhala, s přáteli usadil do taxíku a radši si šel s nimi dát večeři, než aby se ještě pohádali doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám