Hlavní obsah
Článek

Po komedii Vlastníci se Dagmar Havlová (70) opět vrátila k filmovému natáčení. Přijala nabídku zahrát si v pokračování úspěšné zimní komedie Šťastný nový rok, kterou v kinech vidělo přes půl milionu diváků a další dva miliony pak na televizních obrazovkách.

Havlová se tak připojí k hvězdám z minulého dílu, kde hlavní hrdinky ztvárnily slovenské krásky Tatiana Pauhofová (40), Zuzana Norisová (45), Gabriela Marcinková (35) a Antónia Lišková, z mužských tváří například Ján Koleník, Jiří Bartoška (76) nebo Tomáš Maštalír.

Příběh komedie Šťastný nový rok 2 s podtitulem Dobro došli se točí okolo svatby u „československého“ moře v Chorvatsku. Havlová ztvárňuje matku hlavního hrdiny v podání Jána Koleníka.

„Film jsme natáčeli v době končícího lockdownu za přísných opatření. Bylo to dobrodružství a je malý zázrak, že se to podařilo a natočilo bez újmy,“ prozrazuje Ján Koleník „Jsem za to vděčný a nepovažuji to za samozřejmost. Byla to moje jediná zahraniční cesta v tomto období. Proto na to vzpomínám i jako na dovolenou. Doufám, že se ta příjemná letní a dovolenková nálada přenese i na plátna kin,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám