Hlavní obsah
Článek

V minulosti se zpěvačka Ewa Farna (30) musela vypořádat s drsnou kritikou na konto své postavy. Nejednou veřejně promluvila o kyberšikaně, která se umí na psychice člověka podepsat ve stejném měřítku jako ta fyzická.

Farna si jako jedna z mála umí ze své postavy vystřelit, například v písni Boky jako skříň, která se před pár lety stala hitem. A se stejnou nadsázkou okomentovala i nový snímek z profesionálního focení, na kterém pózuje v pleteném kompletu o něco menším, než je její konfekční velikost.

„Z cyklu narvali mě do velikosti 36,“ napsala ke snímku Ewa, která oblékla crop top s dlouhým rukávem a úzkou sukni v krémové barvě. Nutno podotknout, že jí model velmi sluší a podtrhuje její sexy křivky i bujný dekolt. Není divu, že komplimenty ze strany fanoušků, ale i kolegů, na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Mít velikost 36, nebyla bys takhle HOT,“ píše nadšeně dvojnásobná maminka Nikol Štíbrová (37). „Seš nádherná,“ chválí herečka Marie Doležalová (37). Podobné ohlasy vyvolala zpěvačka fotkou u bývalé první dámy Dagmar Havlové (70) nebo Aničky Slováčkové (28). „Evi, jste krásná navenek a určitě i uvnitř, rozhodně sympatická a zajímavá žena. Žádná tuctová “krása”, kterou dnešní doba nabízí,“ chválí jedna z fanynek.

Oblíbená zpěvačka s polskými kořeny je dnes spokojenou maminkou dvouletého synka Artura a snaží se ženy podporovat ve zdravém sebevědomí. Ve videoklipu k písni Tělo, díky které se dostala na billboard na Times Square, dokonce ukázala své vlastní strie na bříšku, které jí zůstaly po porodu.

Reklama

Další články

Načítám