Hlavní obsah
Článek

Když přijde na věc, nebojí se ukázat na veřejnosti v tričku, legínách a bez make-upu například při šití roušek. Většinou je ale Dagmar Havlová (71) za dámu, vždyť taky řadu let byla v Česku dámou první.

Herečka si potrpí na luxusní a ikonické kousky. Zápěstí jí zdobí náramek Cartier Love, jehož pořizovací cena se pohybuje okolo sto padesáti tisíc korun, pohodlí si často užívá v teniskách Dior zdobených krystaly nebo si svůj outfit rozsvítí sytě růžovou kabelkou Chanel z jehněčí kůže v hodnotě sto šedesáti tisíc korun. A proč taky ne, když se svými příjmy si výstřelky s klidným svědomím může dovolit.

Paní Dagmar nešetří ani na své milované fence Grace. S tou se naposledy objevila na charitativním bazaru Be Charity pořádaném Bárou Nesvadbovou. Boxerka na ostrově Žofín dováděla s luxusním obojkem Louis Vuitton, jehož pořizovací cena se pohybuje okolo osmi tisíc korun.

Pokud byste i vy svého miláčka chtěli ozdobit podobným kouskem, budete si muset nechat zajít chuť. Francouzský módní dům aktuálně tuto maxi velikost obojků nevyrábí a poptávku uspokojí jen mini modely na velmi malé pejsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám