Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již týden se Dagmar Havlová (71) s řadou dalších pomocnic věnuje šití. Herečka a někdejší první dáma se rozhodla pomoci s tím, co je nyní nejvíce potřeba, s rouškami. Ochranné pomůcky pro lidi, kteří je potřebují, vyrábí i se zraněnou rukou.

Nyní se herečka v krátkém videu pochlubila tím, kolik už jich zvládla s řadou pomocníků vyrobit. „Jak vidíte, tak naše práce pokračuje, šijeme a rozdáváme roušky, to znamená, že je dáváme zadarmo, nikdy jsme žádnou roušku neprodali a ani nehodláme prodat,“ upřesnila Havlová a rýpla si tak do řady lidí, kteří si na nedostatku roušek chtějí udělat byznys.

„K dnešnímu dni jsme rozdali asi 550 roušek, a ještě tady máme na stole přichystaných takových 350,“ svěřila herečka a pochlubila se ohromnou kupou materiálu, který poputuje na potřebná místa. „Děkuji všem dobrovolníkům, všem šičkám, co se nám přihlásily prostřednictvím Instagramu, všem střihačkám, všem těm, co žehlí. Děkuji a buďte zdraví a noste roušky,“ dodala v krátkém videu Havlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám