Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V šití roušek Dagmar Havlová (71) nepolevuje. Už několik dní bývalá první dáma šije s garderobiérkou Divadla na Vinohradech a se svými blízkými spolupracovníky ochranné prostředky, které jsou v těchto dnech tolik potřeba.

Sil má národem milovaná herečka zjevně stále dost a nezastaví ji zjevně ani fakt, že má levou ruku v ortéze. Dobrovolnické skupině se ale nedostává materiálu. Podle všeho pomalu dožívají z vyřazeného ložního prádla bývalého prezidentského páru a tak paní Dagmar vyzývá veřejnost o pomoc. „Prosím, kdo máte doma tkalouny, nemůžete se ozvat?“ zněl komentář fotky, kterou pořídila v kanceláři Vize 97 ve Voršilské ulici, která se proměnila v krejčovskou dílnu.

Pokračujeme a děkujeme všem za pomoc při shánění bavlny, pomoc při stříhání, žehlení, šití. Jste úžasní lidé. Ať žije pospolitost a občanská společnost,“ zní komentář Dagmar Havlové k jedné z fotek umístěných na sociální síti Instagram.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám