Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtvrtý leden pro herečku a bývalou první dámu Dagmar Havlovou (71) patří k nejvýraznějším dnům v roce. Vzala si a zároveň pochovala svého manžela, prezidenta Václava Havla (†75). A nejen to. Pohřbila také svoji milovanou maminku. Ke vzpomínce, kterou zveřejnila, přidala Dagmar i fotografie svých nejbližších.

„Dnes si připomínám několik osobních výročí. Radostně vzpomínám na 4. leden před 23 lety, kdy jsme si řekli ano s Vaškem, mým partnerem, manželem, přítelem, oporou, životním spojencem a spřízněnou duší,“ napsala Havlová a přidala i smutnou vzpomínku.

„Před 8 lety jsem jej přesně v tento den odevzdala zemi do hrobu na Vinohradech,“ napsala paní Dagmar k snímku, kde září po boku bývalé hlavy státu. Ve stejné datum před lety pochovala i svou maminku. „A je tomu právě 6 let, kdy jsem stejně tak uložila svou maminku v Brně. Vzpomínám, zapaluji svíčky a děkuji všem, kteří stojí při mně,“ dodala Havlová a přidala fotku celé rodiny - maminky, dcery i vnoučat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám