Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Khek Kubařová (36) zvítězila ve StarDance. Během velkého finále společně s tanečníkem Dominikem Vodičkou dojali publikum i diváky u televizních obrazovek.

Není divu, že za emotivní freestyle dostali od poroty čtyři desítky. I známý šprýmař Richard Genzer (57) plakal, když Veronika tančila, recitovala a zároveň zpívala píseň Potměšilý host od Hany Hegerové.

„Já se dojímám málokdy, ale tohle bylo opravdu krásný. Po mojí přítelkyni a řediteli Dvořákovi (ředitel České televize) je to nejkrásnější věc, jakou jsem tu kdy viděl,“ dojímal se i vtipkoval Genzer.

„Byl to nejlepší freestyle, který tu kdy byl,“ přidal se porotce StarDance Jan Tománek (52). „Bylo to fakt krásné,“ jen těžko hledala slova porotkyně Tatiana Drexler (61).

Jedno oko v hledišti nezůstalo suché. Plakala Veroničina maminka, manžel Pavel i herečka Dagmar Havlová (71), jež si finále StarDance nenechala ujít.

Kubařová s Vodičkou zatančili také rumbu, tango a scénický tanec. Jejich tango bylo podle porotce Jana Tománka nejlepším standardem této řady. Získali za něj 39 bodů, stejně jako za rumbu. Vítězství tedy bylo opravdu zasloužené a shodli se na něm jak diváci, tak porota.

Líbí se vám Veronika Khek Kubařová jako vítězka StarDance?
Ano
95,4 %
Ne
4,6 %
Celkem hlasovalo 60994 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám