Hlavní obsah
Článek

Poslední premiéru sezóny v Divadle Bez Zábradlí si nenechal ujít nikdo, kdo v divadelním světě něco znamená. Hlediště praskalo ve švech, když tleskalo neuvěřitelnému hereckému výkonu Karla Heřmánka mladšího a Sarah Haváčové v komorním thrilleru Po konci světa. Nechyběla ani Dagmar Havlová (71).

Karel mladší v roli psychopatického mladíka, který pod záminkou zuřící nukleární války drží v protiatomovém krytu svoji kamarádku, dokázal, že o jeho hereckém talentu nemohou panovat žádné pochybnosti. Sarah Haváčová, kterou můžete znát mj. ze seriálu Profesor T, mu zdatně sekundovala.

Potlesk ve stoje po představení trval dlouhých deset minut, slovy chvály nešetřili kromě Havlové i další herci a herečky jako Jitka Schneiderová (51), Eva Josefíková (34), Monika Zoubková (47), Marie Renčová či Zdeněk Žák. Ti všichni Karlu Heřmánkovi (76) staršímu i jeho ženě Haně Heřmánkové (61) gratulovali k trochu riskantnímu počinu zařadit do repertoáru jejich divadla po lehkých komediích právě takovýto experimentální kus.

Reklama

Další články

Načítám