Hlavní obsah
Článek

Oblíbené herečce Jitce Sedláčkové (56) se před lety podařilo zhubnout dvacet kilo a figuru si tato věčná dietářka udržuje dodnes.

Dáma, kterou znají diváci například ze seriálů Světla pasáže, Ulice, Ordinace, Polda či Kapitán Exner, si nenechala ujít tradiční Mikulášský charitativní bazar, který má už třináct let pod palcem Dagmar Havlová (71).

Sedláčkovou na akci doprovázel sympatický mladý muž, kterým nebyl nikdo jiný než její dospělý syn Filip. Na toho nedá herečka dopustit a má s ním krásný vztah. Jak sympatický mladík nedávno prozradil, když nemůže být s maminkou osobně, neustále si s ní volá.

„Máma je skvělý člověk, kterého mám hrozně rád. Já jsem tady pro ni a jsme tady pro sebe nějakým způsobem vzájemně. Nechci, aby to teď vyznělo, že bez sebe nemůžeme být, ale my si voláme každou kravinu, která nás třeba baví nebo naopak naštve. Voláme si i třeba dvacetkrát denně,“ svěřil se Filip v pořadu 13. komnata, kde jeho maminka promluvila o rodinných traumatech - smrti milované matky, sebevraždě dědečka i problémech s alkoholem.

Reklama

Další články

Načítám