Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá první dáma a herečka Dagmar Havlová (71) o minulém víkendu už tradičně zahájila Mikulášský charitativní bazar, který se koná v prostorách Pražské křižovatky. Společně s Kateřinou Hrachovcovou (49) akci moderovala, ale to nebylo zdaleka všechno.

Na slavnostní večer pozvala řadu známých osobností včetně Kateřiny Brožové, Kamily Moučkové či Dády Patrasové a společně s nimi si s chutí zazpívala. U paní Dagmar jsme zvyklí na vytříbený módní styl, ale tentokrát trošku šlápla vedle.

Ke své oblíbené černobílé kombinaci šatů si totiž vzala fialové punčocháče, což dohromady moc neladilo. Herečka nedávno navíc přiznala, že v létě nezřízeně jedla.

A jak je na Havlové vidět, s kily navíc ještě nezatočila, a protože se blíží vánoční svátky plné jídla, asi si zeštíhlovací proces nechá až na nový rok. Coby šarmantní šedesátnice si však nějaké to kilečko navíc může dovolit a někdy je k sobě až zbytečně sebekritická.

Reklama

Další články

Načítám