Hlavní obsah
Článek

Ač je to při jejím zjevu neuvěřitelné, Dagmar Patrasová (67) je babičkou půlročního vnoučka Felixe Antonína. A dokonce takzvanou babičkou hlídací. "Synova partnerka už občas jezdí zpívat, takže mi vnoučka svěří. Ale přes noc u mne ještě nebyl, protože snacha kojí," vysvětlila Super.cz Dáda.

"Je to tak, že než Katka odjede, nechá mi pro malého odstříkané mléko v lahvičce. A nehlídám jenom já. Úžasná chůvička je i dcera Anička. Když ji malý vidí, celý se rozzáří," svěřila Dáda. Syn Felix s partnerkou Kateřinou se zatím ještě nevzali, i když ji Dáda označuje jako snachu. "Na jiné slovo nedokážu přijít. A zda se vezmou nebo ne? To je jejich věc. Myslím, že teď mají plnou hlavu miminka. Sama si vzpomínám, jak jsem byla zaskočená, že dítě opravdu není panenka a je kolem něj spousta práce. Syn s partnerkou mají kruhy pod očima z nevyspání," pokračovala Dáda.

A to ještě Felixovi Antonínovi nezačaly růst zoubky. "Ale už to brzy přijde, pořád něco okusuje," vyprávěla Patrasová. Ta se měla původně s kompletní rodinkou objevit na křtu vína kolegy Jiřího Krampola. "Nakonec jsem syna nevzal, protože spinkal. Na focení do médií má ještě pár týdnů čas," smál se Felix mladší a fotku syna Super.cz ukázal aspoň na mobilu.

Shledali jsme, že po babičce vnouček rozhodně není. "Má modré oči jako celý zbytek naší rodiny a už mu začaly růst i vlásky a je vidět, že budou světlé. A to prý mají tmavší lidé silnější geny," krčila rameny Dáda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám