Hlavní obsah
Článek

Tohle pozvání si Felix Slováček (80) nemohl nechat ujít. Po dovolené v Tunisku s manželku Dádou Patrasovou (67) se mohl naprosto legálně kochat půvaby mladých děvčat, když se stal porotcem v soutěži krásy.

Felix si roli porotce celostátní modelingové soutěže Miss & Mr Look Bella 2022, která má za sebou teprve první tiskovou konferenci a soustředění soutěžících, skutečně užíval. „Myslím, že nikoho nepřekvapuje, že se mi ženy líbí. Jsem umělec, ženy jsou celoživotně mými múzami," svěřil Super.cz Slováček, který se při povídání vrátil i k dovolené s Dádou a přáteli.

„No, moc se mi tam nechtělo, ale nakonec jsem si ty dny skvěle užil. Víte, jsem ve věku, kdy si chci užít každou minutu a žít naplno. Nemám rád spory a hádky, věčné hašteření. S Dádou tvoříme pár už desítky let, každý máme něco,"…míní hudebník. V Hotelu Sen, kde proběhla tiskovka, se mu prý sice líbilo, ale už se těší na soustředění v rakouských termálních lázních v Laa. „Rozhodně si vezmu plavky a využiji možnost termálních koupelí," plánoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám