Hlavní obsah
Článek

Velký mejdan na oslavu narozenin uspořádal Felix Slováček (80) jen pár týdnů po křtu svojí desky opět na Střeleckém ostrově. Náladu si nenechal zkazit ani mediální honičkou, která proběhla jen den předtím, když jeho manželka Dáda Patrasová (67) bourala u jejich vinohradské vily.

"Všichni lidi, kteří sem přišli, mě mají rádi, a já si to velice užívám. V mém věku už se má slavit všechno, takže kdykoli bude příležitost, bude se slavit ve velkém," usmíval se spokojeně Felix, který se cítí být ve skvělé formě a zdravý jako buk, pravidelně také sportuje. Příští rok má v plánu oslavit kulatiny velkým koncertem v O2 areně.

Gratulanti stáli hodinovou frontu, aby mu mohli předat dárky, které si prý muzikant rozbalí až doma. "Od Aničky jsem dostal lahev drahého italského vína a velký pytel křupavých tyčinek Grissini. Sice nepřišla, ale omluvila se. Ale jsem rád, že je tady Felix a dcera z prvního manželství René, která má pro mě dárek doma, takže si to vezmu, až k ní půjdu na návštěvu," řekl Super.cz.

Zajímalo nás samozřejmě, co mu dala manželka Dáda, tedy kromě skandálu kolem bouračky, a také to, proč vlastně na oslavě není. "Dostal jsem od ní takové krémy proti stáří. Rozhodla se sem nejít a myslím, že udělala dobře. Vlastně by mi tady zkazila oslavu. Není tady a ani nebude," vysvětlil Felix Slováček.

A co by přál sám sobě do příštích let? "Především to, aby mi sloužil sluch. A pak i jiné radosti ze života. Taky ženské. To patří k životu. A samozřejmě i to, aby to bylo s Dádou víc v pohodě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám