Hlavní obsah
Článek

Oslavu narozenin hudebníka Felixe Slováčka (80) si nenechala ujít ani herečka Jiřina Bohdalová (92). Oba mají v posledních dnech plnou hlavu starostí.

Zatímco Felix Slováček musel v den svých narozenin řešit autonehodu své ženy Dády Patrasové (67), jež odmítla dechovou zkoušku, Bohdalová teprve před pár dny zjistila, že její blízký kamarád Ľubomír Focko (68) sedí ve vazbě kvůli kauze zmanipulovaných zakázek Správy úložišť radioaktivních odpadů.

Slovenský miliardář Bohdalovou pravidelně doprovázel do společnosti, naposledy začátkem května na narozeninovou oslavu Petra Jandy. Na oslavu Felixe Slováčka pochopitelně dorazit nemohl, a tak herečku doprovázel vnuk Marek Ciccotti. Bohdalová se o Fockovi nechtěla vůbec bavit a raději se věnovala oslavenci.

„Doufám, že se sejdeme i na jeho stých narozeninách. Co popřát víc než zdraví, energii, a ať mu to pořád hraje,“ řekla Super.cz vitální herečka, jež se dobře nebavila jen s oslavencem Felixem, ale i s producentem Františkem Janečkem. Ač s ní situace s vazbou blízkého kamaráda musela zamávat, na oslavě na sobě nedávala nic znát.

Reklama

Další články

Načítám