Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Felix Slováček (80) se po dlouhé době dočkal akce, na které byla celá rodina. Na křest jeho nového cédéčka dorazila nejen manželka Dáda, ale i obě děti Anička a Felix. Ti také na křtu vystoupili a zazpívali.

"Častěji jsme takhle všichni čtyři kompletně, v soukromí samozřejmě. Mám z toho radost, že tady mám Aničku i Felixe. Příští měsíc slavím narozeniny, tam pozvu i dceru z prvního manželství René. Tam bude i víc nejbližších kamarádů, přátel," řekl Super.cz Felix Slováček.

Dáda Patrasová (67) oslavila na křtu také své 66. narozeniny. Co jí věnoval? "66 růží. Doma pak ještě dostane kosmetiku, prvotřídní kosmetiku a vůni, která se mi líbí. A také kolagen. Ten chtějí všechny ženy. I já používám kolagen," usmívá se muzikant.

Doma je prý vše v nejlepším pořádku. Během jeho mileneckého poměru s výtvarnicí Lucií Gelemovou se nechala Patrasová slyšet, že jí doma stále Felix klepe na dvířka. Jak to mají nyní? "Už je to dlouho, je to v pořádku. Těším se z toho, že to takto funguje. Na dvířka už neťukám, už jsem za dvířky," dodal se smíchem na křtu desky s názvem Nádherná láska, o které tvrdí, že je pravděpodobně jeho úplně poslední.

"Všechna cédéčka jsem dělal s hudebním režisérem Milanem Wolfem, ale už jsme na tom tak, že se nám moc nechce. A jestli už to Milan dělat nebude, tak já už to taky dělat nebudu," dodal Slováček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám