Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Dáda Patrasová (67) oslavila 66. narozeniny. Party se spojila se křtem nového cédéčka jejího manžela Felixe Slováčka (80). Jak se Dáda cítí? "Už je to číslovka, která se blíží stovce. Číslo je to jediný, co se mi na tom líbí," řekla Super.cz s úsměvem Dáda s tím, že je ráda, že jí slouží zdraví.

"Nic mě nebolí. Jako dítě jsem dělala gymnastiku, vycvičila jsem si pružnou páteř," řekla Super.cz.

Patrasová prý oslavu neplánovala, a tak se nechala překvapit jejím průběhem. "Felix slaví cédéčko, já narozeniny. Zatím nevím, jak bude oslava vypadat. Já jsem nic neplánovala," řekla nám hned v jejím úvodu. A prozradila také, kdo byli první gratulanti.

"Anička přišla popřát hned ráno, dostala jsem od ní nádhernou kytku. Mladej Felix jel z chalupy, ten mi popřál tady," upřesnila s tím, že na dárek od manžela stále čeká.

"Dárek od Felixe jsem zatím nedostala, tak uvidíme. Myslím, že mi dá kytku," dodala před slavnostním křtem a trefila se.

Od Felixe dostala pugét 66 růží, později k tomu přibyl ještě parfém a také kosmetika. Na zdraví si pak přiťukla vodou. "Já si připiji vodou. Nemám chuť na víno," dodala oslavenkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám