Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět spokojená a obklopená rodinou mládne Dáda Patrasová (67) před očima. Těší ji i to, že se po pandemii mohla konečně vrátit na jeviště. Společně s dcerou Annou Slováčkovou (28) a synem Felixem vystupovala na charitativní akci v divadle Semafor. Vystupovala po mnoha letech a měla pořádnou trému.

Ti tři se sešli na kulturní akci a besedě pro ukrajinské děti a jejich maminky, kdy se hrálo, zpívalo, ale také hovořilo na téma, s jakými problémy a bariérami se Ukrajinci, kteří uprchli před válkou, v naší zemi nejčastěji setkávají.

"Když držím toho svého mrňouska za tu drobnou ručičku, nedokážu si představit, že by měl prožívat to, co ukrajinské děti. Nedokážu si představit, že by se mu něco stalo a já to nedokázala ovlivnit. Proto jsem moc ráda, že můžeme ukrajinským dětem aspoň trochu zpříjemnit čas bez táty a po těch hrůzách, které asi viděly," svěřila Super.cz královna dětských srdcí, která na akci zazpívala i s malým vnoučkem Rafaelem.

Reklama

Další články

Načítám