Hlavní obsah
Článek

Dáda Patrasová (67) je šťastná, že už konečně nemusí řešit mladší ženu po boku svého manžela Felixe Slováčka (80). Ten už po rozchodu s výtvarnicí Lucií Gelemovou (41) chodí do společnosti konečně se svou právoplatnou chotí a Dáda si to náležitě užívá.

Jen je škoda, že už není tolik aktivní na svém pověstném instagramovém profilu, kde zveřejňovala jednu vtipnou koláž za druhou. Zjevně asi proto, že byly z dílny jejího italského přítele Vita, jenž ji utěšoval v době, kdy byl Felix na záletech.

Když už si Dáda na své fanoušky konečně vzpomněla, nezklamala. Na snímku vypadá jako o dvacet let mladší dáma s minimem vrásek. A jako bonus přidala i výstřih. Co na tom, že určitě použila nějaké ty zkrášlovací filtry, výsledek se povedl. „Dlouho jsem vás všechny nepozdravila,“ vzkázala královna dětských srdcí. Dádě zkrátka zklidněné manželství svědčí.

S Felixem Slováčkem si dokonce nedávno užili dovolenou na Kanárských ostrovech a herečka nadále tvrdí, že s hudebníkem neměla nikdy vůbec žádný problém. "S Felixem všechno klapalo pořád, o té rušivé elementce se nechci vůbec bavit, ta mě nezajímá," řekla Super.cz Dáda s tím, že letos s Felixem slaví 42 let vztahu. „Jsme spolu od roku 1980,“ pochlubila se.

Reklama

Další články

Načítám