Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se ještě musí stát, aby to překvapilo? Manželský pár Dáda Patrasová (67) a Felix Slováček (80) toho má za sebou opravdu hodně. A vypadá to, že během posledního měsíce k sobě opět nalézají cestu, když už je nerozděluje „rušivý element“ v podobě hudebníkovy bývalé přítelkyně Lucie Gelemové.

"S Felixem všechno klapalo pořád, o té rušivé elementce se nechci vůbec bavit, ta mě nezajímá," řekla Super.cz Dáda, která s manželem dorazila na křest nového projektu kytaristky Terezy Rays alias Electric Lady a výborně se bavila. Připomněla také, jak dlouho spolu s Felixem jsou. "Od roku 1980, takže to letos bude 42 let," spočítala.

Na důkaz toho, že jejich láska stále trvá, se dokonce herečka a zpěvačka nechala přemluvit k pózování s nafukovacím srdcem. Ovšem pojala to po svém. Felixovi vyloženě nacpala srdce přes hlavu kolem krku jako rudý chomout. Jak se na to tvářil, můžete vidět na snímcích v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám