Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedm let trpěla svému manželovi Felixi Slováčkovi (80) milenku Lucii Gelemovou (41). Poté, co se výtvarnice se známým saxofonistou rozešla, má královna dětských srdcí Dáda Patrasová (67) svého muže opět zpátky. A nadmíru si to užívá.

Roky se musela dívat na to, jak Slováček vodí do společnosti jinou ženu, teď je to ona, která s ním hrdě pózuje před fotografy, byť vždy tvrdila, že Slováček s ní pořád bydlel i v době, kdy měl po svém boku mladší ženu.

„Manžel z našeho domu nikdy neodešel. Byl denně doma, měl tam své věci. Manžel si srovnal priority,“ řekla Super.cz Patrasová na nedávné výstavě, kam ji Slováček doprovodil.

Teď spolu jako manželský pár vyrazili pro změnu na narozeninovou oslavu své kamarádky Ivany, kde se potkali s řadou společných přátel včetně Jiřího Krampola (85) či manželky Luďka Soboty Adrieny, jež si s Dádou skvěle rozumí. U ní bylo vidět, že je nadšena, že jsou Dáda s Felixem opět spolu.

Však si také Patrasová svého muže střežila jako oko v hlavě. „Dáda je z Felixe i po letech celá pryč a hleděla na něj jak na svatý obrázek. Když chtěl jít domů, hned se zvedla a šla s ním, ani by ji nenapadlo, zůstat tam bez něj,“ řekl Super.cz jeden z hostů večírku.

A to se brali už v roce 1983, tedy paradoxně pár měsíců poté, kdy noční můra Dády Patrasové Lucie Gelemová přišla na svět. Patrasová si navíc užívala řadu komplimentů. „Všichni ji chválili, jak zhubla a jak jí to moc sluší, což Dádě určitě udělalo radost,dodal účastník večírku.

Reklama

Další články

Načítám