Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místní počasí ještě před pár dny rozhodně nepřipomínalo léto a umoudřuje se až v posledních dnech. Dáda Patrasová (67) si ale už delší dobu sluníčka užívá. Oblíbená herečka a zpěvačka si totiž užívá dovolené na jihu Evropy.

„Je to úplně super. Sluníčko, jídlo, prostředí, pláž,“ svěřila se Super.cz Dáda. Ve vesničce Zahara de los Atunes jihu Španělska Patrasové nedělá společnost ani italský přítel Vito, ani její děti Anička Julie a Felix, ale několik přítelkyň. „Společnost mých kamarádek je osvěžující,“ dodala Patrasová, která se podělila o několik momentek z dovolené. Místním horkokrevným Španělům jde jistě hlava kolem, neboť sexsymbol osmdesátých let neváhá odhalit své tělo na pláži v bikinách.

Dáda ale celé dny nelenoší jen na pláži. Během týdenního pobytu s kamarádkami organizují výlety po okolí. „Zrovna za chvilku jedeme do Cádizu,“ prozradila nám Dáda, které jižní Španělsko učarovalo. „Jezdívám do Itálie pravidelně a často. Teď chci ale objevovat Španělsko,“ dodává Dáda Patrasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám