Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již informovali, vztah Felixe Slováčka (80) a Lucie Gelemové (41) se rozpadl. „Toužím po rodině, životě v rodných jižních Čechách na venkově a s Felixem po 7 letech společného života ve společné domácnosti zůstáváme přátelé,“ řekla Super.cz Gelemová. Jak na rozchod manžela a výtvarnice reaguje jeho stále ještě manželka Dagmar Patrasová (67)?

„Nezaskočilo mě to vůbec, je to prostě vývoj situace, dalo se to čekat,“ řekla Super.cz Patrasová.

Gelemová ve svém prohlášení dále uvedla, že saxofonista se nehodlá k manželce vrátit a bude bydlet u svého syna. To ale Patrasová popírá. „Není to pravda, je to jedna lež za druhou, k tomu se nechci vyjadřovat, protože mi to už opravdu nestojí za to,“ reaguje zpěvačka a herečka, která dodává, že Felix má u ní dveře dokořán tak, jak je údajně zvyklý. „Samozřejmě, vždyť je tady každý den, všechno je v pořádku.“

„To manželství trvá přes 40 let, zažili jsme ledacos, dobré i zlé. To je to, co si člověk slíbí při sňatku, že spolu budeme v dobrém i zlém. Takhle to musí fungovat, a jestli se do toho nějaká paní přimotá, tak se zase odmotá,“ svěřila dále Super.cz černovláska, která doufá, že jakmile odezní tento rozruch, bude mít zase od pozornosti klid.

„Za poslední roky toho bylo dost a tento poslední výkřik vyvolala svým prohlášením paní Gelemová. Bude na ní, aby se s tím vyrovnala a vypořádala. Ostatně už byla jednou vdaná, tak už asi má zkušenosti, jak z toho ven,“ dodala na závěr Dagmar Patrasová.

Reklama

Další články

Načítám