Hlavní obsah
Článek

Právě dnes slaví Dagmar Patrasová (67) polokulatiny, a přesto, že se o krok přiblížila k sedmdesátce, vypadá skvěle. Oblíbenkyně dětského publika o sebe dbá i během pandemie a nás zajímalo, jaké zkrášlovací služby jí v této době chybí nejvíc.

„Na kosmetiku prakticky nechodím, myslím si, že jsou tam určité geny po mamince i po tatínkovi. Chybí mi asi kadeřník, patlám to sama,“ řekla s úsměvem pro Super.cz

Jak nám prozradila v jednom z předchozích rozhovorů, covidovou pracovní pauzu tráví hlavně s dcerou Aničkou (28), ale denně se vídá i s manželem Felixem Slováčkem (80). Kromě toho se snaží nadále pracovat a vymýšlet své projekty. „Přemýšlím o novém představení pro děti, dávám si ho pomalinku dohromady. Bude také 35. výročí žížaly Jůlie,“ pochlubila se herečka a zpěvačka, kterou jsme vyzpovídali před natáčením talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Při zmínce plyšové hračky, kterou Dáda proslavila písní „Chytila jsem na pasece žížalu“, a se kterou dodnes jezdí po dětských představeních, nás napadlo, jestli má doma schovanou ještě první originální Jůlii. „Mám. Prakticky mám asi 2 nebo 3 originální. Obličej má totiž z molitanu, a ten, jak je známo, stárne. Takže se vždycky přidělávala nová a nová a každá byla svým způsobem malinko jiná. Těla zůstávala, ale obličeje se měnily,“ prozradila na závěr zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám