Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a královna dětských srdcí Dáda Patrasová (67) se už před časem snažila zhubnout, a tak pilně chodila cvičit do fitka. A jak je vidět, v hubnutí pokračuje.

Na svém pověstném a hravém profilu na sociální síti Instagram zveřejnila fotku z večeře. A protože Dáda prý má stále blízko k Italovi Vitovi, vybrala si italskou restauraci. „Hubneme do plavek. Miluju italskou kuchyni,“ zářila Dáda, které na snímku tak trošku pomohl program na úpravu fotek.

Dáda Patrasová o cvičení v posilovně

I tak ale vypadala skvěle a její fanouškovská základna doslova vrněla blahem. „Vidím, že si necháváte chutnat stejně, jako kdybych si mohl pochutnat na vás, Dáduš,“ neodolal jeden z fanoušků.

„Dádo, vy hubnout nepotřebujete, jste jak vrbový proutek,“ přidal se další. „Dádo, kéž bych se z vás mohl napít, tak jako z té vody,“ ozval se další odvážlivec, jež jistě pamatuje Dádu jako sexbombu 70. let. Patrasová tak mohla být spokojena, řady nápadníků se jí zjevně opět rozrostly...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám