Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bojuje s vážnou nemocí, ale práce se nevzdala. Anička Slováčková (28) i přes léčbu rakoviny prsu, kterou jí lékaři na podzim diagnostikovali, stále vystupuje. Nechyběla tak ani na oslavě čtyřicátých narozenin prezidenta Muže roku Davida Novotného, kde zazpívala.

„O Davidovi si myslím, že je to jeden z nejhodnějších lidí v showbyznysu a zaslouží si hlavně to dobré. Vždycky mi pomohl i v těžkých situacích a vyšel mi vždycky vstříc a moc si ho vážím,“ svěřila se Anička, která své vlastní narozeniny příliš neprožívá.

„Já moc narozeniny nemám ráda a párty už jsem přestala plánovat, vždycky se něco pokazilo. Loni mi moje kamarádka udělala tajnou oslavu a to bylo krásné,“ svěřila se Slováčková.

Anička na akci hýřila dobrou náladou a rozdávala úsměvy. Právě zpěv a vystupování jí pomáhá v boji s těžkou nemocí.

„Chystáme s kapelou videoklip, který by měl vyjít v dubnu nebo v květnu. Je to taková hezká optimistická písnička. Teď jedeme na vyhlašování cen Žebřík a plánujeme velké věci, ale zatím si je chci nechat pro sebe, aby se něco nezakřiklo,“ prozradila Slováčková s tím, že relax si dá s přicházejícím jarem.

„S jarem přichází oddych. Už není tolik plesů a podobných akcí, lidi chtějí být už víc venku, takže budou fesťáčky a vystoupení venku a energie bude zase už jiná a já si oddychuji vlastní prací,“ dodala dcera Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80).

Reklama

Další články

Načítám