Hlavní obsah
Článek

Oblíbenkyně dětského publika prožívá nelehké období. Jsou to dva měsíce, co Dagmar Patrasovou (67) navždy opustila její kočičí kamarádka Lú, která jí zpříjemňovala chvíle samoty. 

Kromě toho dostala nedávno od života ještě větší ránu. Jak jsme již informovali, její dcera Anička Slováčková (28) právě bojuje s nádorem prsu. Sice je velmi statečná a zdá se, že léčba probíhá podle představ, přesto je její nemoc zásahem pro celou rodinu i všechny blízké.

Patrasová si proto chtěla udělat radost alespoň novým čtyřnohým kamarádem. Jako dárek dostala tříměsíční černé kotě, skoro stejné jako kočička, kterou jí před pár měsíci přejel na silnici řidič. Fotkou svého nového mazlíka a velké lásky se ihned pochlubila na Instagramu, kde je, co se týká počtu příspěvků, velmi aktivní.

„Dnes jsem dostala koťátko. Je úžasná a hodná. Opravdu miláček. Jmenuje se Mia,“ napsala Dáda k fotce. Komentáře fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. Nikoho ale ani ve snu nenapadlo, že se najdou tací, kteří si zpěvačku začnou dobírat a vysmívat se jí.

„Tak kdy umře tohle?“ zaznělo v komentářích, jako reakce na kočku Lú, kterou Patrasová pochovala. „Dáda tě rychle vyměnila, Lú,“ přidala se další fanynka. To už ale bylo na zpěvačku zřejmě příliš a nenechala komentář bez odezvy. „Lú zemřela! Proč jste tak zlá?!,“ ptá se ženy šokovaná Patrasová, která nemůže uvěřit, že i tímto nevinným snímkem v někom probudila potřebu ubližovat.

Reklama

Další články

Načítám