Hlavní obsah
Článek

Herečka Dáda Patrasová (67) opravdu neprožívá zrovna nejrůžovější období. Jako by nestačilo, že její manžel Felix Slováček (80) v jednom rozhovoru prohlásil, že by ji zbavil svéprávnosti, teď čelí i závažnému obvinění Felixovy přítelkyně Lucie Gelemové (41).

Výtvarnice totiž vydala prohlášení, ve kterém tvrdí, že jí herečka po celou dobu jejího vztahu s hudebníkem zasahuje do soukromí a posílá výhrůžné esemesky. Podobným způsobem se podle ní měla chovat i k Felixově první manželce.

Felix Slováček promluvil o Dádě Patrasové.

„Mimochodem podobné, záškodné chovaní, aplikovala již v minulosti na Felixovu prvorozenou dceru a jeho první manželku, které vstoupila do manželství, a se kterými jsem v přátelském kontaktu,“ sdělila mimo jiné v prohlášení Gelemová.

Taková slova si hrdinka dětských srdcí samozřejmě nenechala líbit. „Na paní Gelemovou reagovat nebudu, protože paní Gelemová v tom prohlášení lže. Žádné výhrůžné zprávy jsem jí neposílala a ani jsem manželství svého dosud manžela nerozvedla. On už byl dávno v procesu, když jsme se seznámili. To manželství bylo už dávno rozvrácené,“ svěřila Super.cz Dáda.

Sokyně se tak vzájemně obviňují ze lží a mezi nimi stojí Felix Slováček, s nímž se chce Patrasová definitivně rozvést.

Reklama

Další články

Načítám