Hlavní obsah
Článek

Tahle válka teprve začíná. Jak jsme vás již informovali, Felix Slováček (80) se svěřil, že by svou stále ještě manželku Dádu Patrasovou nejraději zbavil svéprávnosti, aby se mohla jít léčit ze závislosti na alkoholu. To nemohlo zůstat bez odezvy.

Dáda (67) se vyjádřila velice jasně: "Když jsem podala žádost o rozvod, přemluvil mě, chtěla jsem ji podat znova, proto vznikla tahle kauza. Chce se mě zbavit bez rozvodu. Nechce se rozvádět, chce celý majetek pro sebe. Máme společné jmění manželů," řekla Aha!.

Nezůstalo jen u toho, Patrasová vytáhla i informaci o údajné počínající demenci Slováčka: "Před třemi lety mu na magnetické rezonanci diagnostikovali počínající demenci. Jestli je tedy někdo nesvéprávný, je to on!" dodala zpěvačka.

Dáda také připomněla dobu po revoluci, kdy prý Felixe živila, a lituje, že mu tolik důvěřovala a nechala ho ukládat její peníze. "Byla jsem hloupá, že jsem věřila a veškerou správu majetku nechávala na něm. Nedává mi žádné peníze. Je to velký manipulátor se schopností přesvědčit lidi. Měl by se stydět za to, co udělal!" řekla Patrasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám