Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco její kolegové hodí začátkem letních prázdnin práci za hlavu a užívají si dva měsíce volna, Dáda Patrasová (67) to má naopak. S koncerty a nejrůznějšími open air festivaly ji čeká spousta práce. „Moje léto bude víceméně pracovní,“ prozradila Patrasová, která si přesto ve svém kalendáři vyšetřila pár volných dní.

Ty plánuje strávit v zahraničí a vyrazit za přítelem Vitem. „Pojedu do Itálie, moc se na to těším, miluji tamní kuchyni, pohodu a trochu se zrelaxuji,“ svěřila Dáda, kterou ještě před odletem čeká koncert na Prima Festu. Pak už si ale začne balit kufry a vydá se za italským přítelem, který herečku plánuje také navštívit tady v Česku.

„Samozřejmě nevynechám ani naši chalupu v Českém ráji. Když mám čas, tak s vnoučaty trávím volné chvíle právě tam,“ prozradila Super.cz Patrasová, kterou začátkem divadelní sezóny čeká i nová práce. „Plánů je dost a některé jsou hodně zajímavé,“ nebyla konkrétní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám