Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno Anna Slováčková (28) přiznala, že mívala kvůli své postavě pěkné depky. Ty se zdály být ale opravdu zbytečné. Zpěvačka teď komplexy odhodila stranou a předvedla útlou postavičkou v bikinách.

Ačkoliv se úspěšná dcera saxofonisty Felixe Slováčka (80) a herečky Dády Patrasové (67) nerada odhaluje, u moře v Barceloně přece jen bez ostychu zapózovala v plavkách a vzniklé fotky z pláže pak sdílela na sociálních sítích. Za své odhalené pozdravy vzápětí sklidila samé ovace. „Moc ti to sluší v těch krásných plavkách. Jen si užívej prosluněného léta a dovolený, jak nejvíc to jde!“ znělo v jednom komentáři.

A zdá se, že si rady vzala k srdci a zasloužený relax v zahraničí si užívá plnými doušky. „Máte někdy taky pocit, že jste na místě, kde jste nikdy nebyli, byli už několikrát? Chápete, co myslím? Asi nějakej minulej život nebo co,“ básnila hned po příjezdu úspěšná blondýnka a úsměv na rtech jí vydržel po celou dobu pobytu.

Reklama

Další články

Načítám