Hlavní obsah
Článek

Herečka Dáda Patrasová (67) si na sklonku loňského roku prošla velmi nepříjemnou osobní krizí poté, co o Vánocích bourala pod vlivem alkoholu. Po kratší odmlce fanouškům na sociálních sítích začala posílat různé halucinogenní odkazy, které častokrát opravdu pobavily.

Legraci sama ze sebe si Dáda dokázala udělat i v novém klipu kapely Doctor P. P., který natočila na svůj rockový hit Víš kdo já jsem. „S Dádou kamarádím už pár let a mám strašnou radost, že přijala tuto veledůležitou roli. Můžu slíbit, že v ní bude hodně sexy,“ svěřil se tajemně frontman rockové formace Petr Pečený, který do videoklipu obsadil další známé osobnosti z českého šoubyznysu.

Zábavu nezkazili například Láďa Hruška (46) nebo houslový virtuos Jaroslav Svěcený. „Vzhledem k tomu, že v textu písně stojí: ‚Víš kdo já jsem, jsem doktor Pečený a žádnej Jaroslav Svěcený,‘ přemluvili jsme Jardu Svěceného, se kterým se znám z natáčení televizního Silvestra na Václaváku, aby v klipu zahrál moje zlé alter ego. Pro mě i celou kapelu bylo setkání s ním velkým zážitkem,“ pochvaloval si spolupráci známý muzikant.

Dáda sice v klipu usedla za volant, ale jen naoko. Ve skutečnosti po nehodě řídit nesmí.

Reklama

Další články

Načítám