Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dáda Patrasová (67) se po nehodě pod vlivem alkoholu, která se stala na druhý svátek vánoční, stáhla do ústraní. Přestala komunikovat na sociálních sítích a raději se neukazovala ani ve společnosti. Až teď konečně promluvila a sypala si popel na hlavu.

„Byla to jedna z největších pitomostí, které jsem v životě udělala. Nevím, jak mě mohlo napadnout řídit po flámu,“ řekla v rozhovoru pro Sedmičku Patrasová, která si prý láhev vína otevřela večer před nehodou.

„Ano, pila jsem. A přiznávám, že jsem pila hodně,“ dodala Patrasová s tím, že toho moc nenaspala. „Někdy nad ránem jsem si šla lehnout, nemohla jsem usnout, a když jsem konečně usnula, probudil mě syn s tím, že dnes hrajeme,“ líčila Patrasová, která se natolik bála, že zmešká představení, že jen popadla věci a rychle nasedla do auta. Bohužel si neuvědomila, že z ní alkohol ještě nestihl vyprchat. Zasedla za volant a havarovala.

Naštěstí se nikomu nic nestalo.

Dáda trvá na tom, že si skutečně dala poslední skleničku, než si šla lehnout. Málo spánku a to, že vůbec nejedla, ale odbourávání alkoholu značně zpomalilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám