Hlavní obsah
Článek

Saxofonista Felix Slováček (80) se hodně zlobil. Jeho manželka Dáda Patrasová (67) o víkendu nevystoupila na akci pro děti. A podle něj to nebylo z důvodu nachlazení. Deníku Blesk dal vyjádření, ze kterého lze chápat, že její neúčast byla zaviněna indispozicí způsobenou alkoholem. A pokud prý manželka nebude zbavena svéprávnosti, což rozhodně není jednoduchá záležitost, tak umře.

Zatímco Felix volil drsná slova, jeho manželka celou situaci moc komentovat nechtěla a vše svedla na to, že se její muž chce zviditelnit. „Má potřebu, aby se o něm psalo, to je celé,“ napsala Super.cz Patrasová, ač Slováček „zviditelnil“ spíše ji než sebe.

Dagmar Patrasová letos ostatně musí řešit i jiné záležitosti. V květnu po autonehodě odmítla dechovou zkoušku. Policie nehodu vyšetřuje jako přečin ohrožení pod vlivem návykové látky a tady už přestává veškerá legrace.

Královně dětských srdcí hrozí peněžitý trest, ale v krajním případě i trest odnětí svobody ve výměře šest měsíců až tři roky. Dechovou zkoušku naopak neodmítla v roce 2018, když na druhý svátek vánoční nabourala s 2,5 promile alkoholu do vozu muže, na kterého byl shodou okolností vydaný mezinárodní zatykač.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám