Hlavní obsah
Článek

U Cristiana Ronalda (39) se snad nekonají dovolené jinak, než na luxusní jachtě. Ani tentokrát tomu není jinak a nejslavnější fotbalista světa brázdí Středozemní moře na super jachtě CG Mare v přepočtu za 158 miliónů korun nedaleko přístavu Palma de Mallorca ve Španělsku. Na ostrov přiletěl minulý týden s celou rodinkou, která pochopitelně na palubě nechybí.

Kromě fotbalistovy přítelkyně Georginy (30) a pěti dětí, které společně vychovávají, se ovšem na téměř 28 metrů dlouhé jachtě nacházejí mimo jiné i Ronaldův fyzioterapeut Javier Santamaría, kamarád fotbalista José Semedo či moderátor Edu Aguirre.

Rodinka se na španělský ostrov dostala soukromým tryskáčem, což bylo moc hezky zdokumentováno a Georgina se o něžné momentky z letadla podělila i se svými sledujícími na Instagramu. Dvojice tak celému světu představila i jejich dvouměsíční holčičku Bellu Esmeraldu.

A zatímco v minulosti dával Ronaldo přednost pánským jízdám, co se dovolených týče, od dob, co poznal roku 2016 svou vyvolenou v obchodě Gucci v Madridu, kde pracovala jako prodavačka, je jako vyměněný a rodina je pro něj vším.

Reklama

Další články

Načítám