Hlavní obsah
Článek

Partnerka Cristiana Ronalda (39) je nepochybně maminka na plný úvazek. S láskou se stará jak o společné potomky, které má s nejslavnějším fotbalistou světa, tak i o děti, které mu porodily náhradní matky před tím, než se poznali. Celá rodinka nyní vyrazila na dovolenou a půvabná Georgina Rodríguez (30) se neváhala podělit o několik roztomilých snímků pořízených během cesty soukromým tryskáčem.

S všeříkajícím popiskem ‚Můj život‘ doplněný o červené srdíčko sdílela sérii šesti momentek, kde jsou vidět kromě fotbalisty i děti Cristiano Jr. (11), dvojčata Eva a Matteo (5), čtyřletá Alana Martina i teprve sedmitýdenní holčička Bella Esmeralda. Na jednom ze snímků ji maminka krmí mlékem, čemuž přihlížejí pětiletá dvojčata, a na posledním záběru miminko láskyplně drží v náručí.

Snímky se během několika hodin dočkaly více než 2,5 miliónu lajků a srdíčky v komentářích se to jen hemží. O vhled do rodinného štěstí se podělil i Ronaldo, jehož na Instagramu sleduje zdaleka nejvíc lidí ze všech celebrit na světě. Jeho snímek popsaný ‚prázdniny s láskami‘, kde všichni společně večeří, má dokonce 6,7 miliónu lajků.

Loni v říjnu pár oznámil, že čeká dvojčata, ale jejich chlapeček bohužel po porodu v polovině dubna zemřel. Holčička a maminka Georgina byly naštěstí v pořádku. Pár požádal o respektování soukromí, aby měl čas se s tragickou událostí trochu vypořádat.

Georgina se poprvé od porodu objevila na veřejnosti během filmového festivalu v Cannes a nyní si konečně se všemi svými nejbližšími dopřeje zasloužený relax.

Reklama

Další články

Načítám