Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina Cristiana Ronalda (39) je opět pohromadě. Jeho partnerka Georgina Rodriguez (30) je i s novorozenou dcerou doma z porodnice a fotbalista se pochlubil společným snímkem se všemi ratolestmi včetně nejnovějšího přírůstku.

Georgina čekala s hvězdou Manchesteru United dvojčata, chlapec však bohužel při porodu zemřel, jak oznámili před několika dny.

„Domove, sladký domove. Gia a naše holčička jsou konečně s námi. Chceme všem moc poděkovat za vlídná slova a gesta. Vaše podpora je pro nás velmi důležitá a všichni jsme cítili lásku a respekt, které chováte k naší rodině. Teď je čas na vděk za život, který jsme na tomhle světě přivítali,“ popsal rodinný snímek Cristiano.

Nejmladší dcerku drží na fotografii v náručí, spolu se starší Alanou (4). Alana je společnou dcerou Cristiana a Georginy, na snímku nechybí ale ani dvojčata Mateo a Eva (4), které fotbalistovi porodila náhradní matka, stejně jako nejstaršího Cristiana (11).

Reklama

Další články

Načítám