Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cristiano Ronaldo (39) a jeho partnerka Georgina Rodríguez (28) nechali v novém dokumentu na Netflixu nahlédnout nejen na svůj vztah, především jeho počátky, ale také do prostředí, v němž žijí. Do domů, soukromého letadla nebo fotbalistovy garáže plné opravdových skvostů.

Člověk s Ronaldovými příjmy, cca 14,4 milionu Kč týdně, si může dovolit koupit v podstatě cokoli. A fotbalista si rád dělá radost luxusem. Šperky, oděvy, doplňky a také auty. Zahraniční média odhadují, že vlastní vozový park v hodnotě asi 17 milionů liber, což je v přepočtu cca 490 milionů Kč!

Co všechno má v garáži zaparkované? Bugatti Chiron, Bugatti Veyron, Ferrari 599 GTO, McLaren Senna, Rolls-Royce Phantom Drophead, Rolls-Royce Cullinan, Lamborghini Aventador, Mercedes-Benz S65 AMG, McLaren MP4-12C, Merc G-Wagon Brabus a další skvosty.

Posledním kouskem do sbírky je Cadillac Escalade, který fotbalista dostal od své partnerky Georginy k 37. narozeninám. Oslavil je 5. února.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám