Hlavní obsah
Článek

Její příběh připomíná pohádku. Je o tom, jak prodavačka v butiku s oblečením potkala miliardáře, zamilovali se do sebe a snad i žili šťastně až do smrti. O seznámení a novém životě po boku fotbalové hvězdy Cristiana Ronalda (39) Georgina Rodríguez hovoří v sérii na Netflixu I am Georgina (Jsem Georgina).

„Mnoho lidí zná mé jméno. Ale jen pár z nich ví, kdo skutečně jsem,“ říká pohledná brunetka, kterou si Ronaldo vyhlédl v Madridu, při nákupech v butiku Gucci, kde tehdy pracovala. V minulosti dělala také číšnici, uklízečku nebo doplňovala zboží.

V osudný den se jí v práci zeptali, zda může zůstat déle kvůli klientovi. Souhlasila, a když do butiku přišel Ronaldo, zatočila se jí hlava. Na obou stranách to hned zajiskřilo, takže následovalo několik schůzek.

S nadsázkou se dá říct, že do práce Georgina přijela, jako každý den, autobusem, a odjížděla v Bugatti. V tom nebo jiném ze svých luxusních vozů ji od té doby fotbalista skutečně vyzvedával. „Přes noc mi láska změnila celý život,“ řekla už v minulosti.

Život, který na ni čekal, je luxusu plný. Sportovní auta, luxusní jachty, privátní tryskáče, diamanty... Jako jeden z dárků k letošním 28. narozeninám Georgina dostala svůj portrét a přání všeho nejlepšího promítnuté na nejvyšší budovu světa Burdž Chalífa v Dubaji. Šlo zároveň o propagaci zmíněného dokumentu.

Rodríguez s Ronaldem vychovává čtyři děti, Ronalda Jr. (11), dvojčata Evu a Matea (4) a čtyřletou Alanu. Starší děti fotbalistovi porodily náhradní matky, Georgina je biologickou matkou Alany a nyní čeká dvojčata.

Je také mimořádně populární na Instagramu, kde nechává nahlédnout i do soukromého života. Sleduje ji přes 33 milionů lidí.

Reklama

Další články

Načítám