Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obstát s křivými zuby ve světě plném reflektorů není lehké. Jsou osobnosti, které to neřeší a nedokonalosti jim nezabránily mít úspěšnou kariéru, ale o těch až příště. Dneska se podívejte na ty, kteří se rozhodli dát své zuby do latě.

Ve videu uvidíte, jak některé známé tváře malá úprava úplně proměnila. Takový Cristiano Ronaldo (39) se za svůj křivý chrup styděl a na fotkách ze začátku kariéry se neusmíval tolik, jako to dělá dnes, když se objeví ve společnosti.

Morgan Freeman se naopak smál se svými křivými zuby od začátku kariéry a nechal si udělat nové až později. Teď je má všechny dokonale tvarované a o několik odstínů světlejší.

Nejen filmové osobnosti řeší svůj chrup, ale i zpěvačky, mezi nimiž byla například Cheryl Cole, Miley Cyrus (31), Celine Dion (56), Jennifer Hudson (42) i LeAnn Rimes. Na mnoho dalších známých tváří se můžete podívat do videa.

Reklama

Další články

Načítám