Hlavní obsah
Článek

Georgina Rodríguez (30) oslnila jako moderátorka italského hudebního festivalu Festival di Sanremo, kde vystřídala hned čtyři modely, jeden víc sexy než druhý, a předvedla se také v roli tanečnice.

V černých mini šatech ukázala svou flexibilitu obklopená mužskými tanečníky. Ani její partner, fotbalista Cristiano Ronaldo (39) nevycházel z úžasu a zahrnul svou partnerku květinami a polibky.

Oblékla také tři další modely, dvoje světlé šaty bez ramínek s vysokými rozparky, které velmi lichotily její postavě, stejně jako poslední, třpytivý model. Ve všech outfitech vyniklo speciálně její bujné poprsí. Vše doplnila luxusními šperky, které nešlo přehlédnout.

Georgina, matka fotbalistovy nejmladší dcery Alany (2), obdarovala Cristiana nedávno luxusním vozem Mercedes Benz BRABUS k jeho 35. narozeninám. Ne že by nové auto potřeboval, věří se, že fotbalista vlastní na 20 automobilů, mezi nimi i Bugatti La Voiture Noire, nejdražší auto na světě. Není tedy vůbec divu, že je Ronaldo ze své partnerky stále celý paf.

Reklama

Další články

Načítám