Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo (39) si připsal další světový rekord. Tentokrát ale nekouzlil na fotbalovém hřišti, ale bodoval v digitálním světě. Jako první člověk překonal hranici 200 milionů followerů na Instagramu. Víc má jen firma jako taková.

„Wow, 200 milionů!!! Díky každému z vás, že se mnou denně sdílíte tuhle cestu,“ napsal si fotbalista na účet.

Druhé místo si drží popová zpěvačka Ariana Grande (30) se 173 miliony sledujících a na paty jí šlape herec Dwayne Johnson (51) se 170 miliony sledujících.

Žebříček dále pokračuje Selenou Gomez (31) (167 mil.), Kylie Jenner (26) (159 mil.), Kim Kardashian (43) (158 mil.), Lionelem Messim (141 mil.), Beyoncé (139 mil.) a Neymarem (132 mil.). V desítce nejsledovanějších účtů se tak objevili hned tři fotbalisti.

Magazín Forbes loni v říjnu uvedl, že si Ronaldo za placené instagramové posty ročně přijde odhadem na víc než miliardu korun. Podle loňského žebříčku stejného magazínu je Ronaldo se 109 miliony dolary (asi 2,5 miliardami korun) také druhým nejlépe placeným sportovcem světa. První je Messi se 127 miliony dolary, asi 2,9 mld Kč.

Reklama

Další články

Načítám