Hlavní obsah
Článek

Fotbal, to nejsou jen hráči na hřišti, ale také krásné ženy na tribunách, které se na světový šampionát do Ruska sjely z celého světa, a to včetně přítelkyň reprezentantů a půvabných modelek.

Velkou podporu má v hledišti například portugalská fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo (39). Jeho půvabná přítelkyně Georgina Rodriguez (24) nechybí na žádném zápase a své lásce fandí, seč jí síly stačí. S Georginou má Cristiano dceru Alanu (7 měsíců). Kráska se navíc stará o jeho další tři děti Cristiana (7) a dvojčata Evu a Matea (1), které si slavný fotbalista pořídil s náhradními maminkami.

Itálie na světovém šampionátu bohužel chybí, a tak si modelka z Playboye Claudia Romani (36) našla náhradní tým. Vnadná milovnice fotbalu teď drží pěsti pro změnu Anglii.

Zapomenout nesmíme ani na ruskou fanynku Natalii Němčinovovou (29). Bývalá Miss Moskva sice pracuje jako pornoherečka, ale ve volném čase místo vášně v posteli prožívá vášeň v hledišti. Na fotbale ale fandí i krásky mimo řady celebrit. Sexy fanynky si prohlédněte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám