Hlavní obsah
Článek

Pokud by portugalská fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo (39) neřádila na fotbalových trávnících, uživila by se v modelingu. Atraktivní fotbalista Realu Madrid je tváří několika reklamních kampaní a pečuje o vlastní značku CR7.

Pro tu nedávno zapózoval na zbrusu nových promo fotkách, které bezesporu potěší každou Ronaldovu fanynku. Cristiano je znám tím, že o sebe rád pečuje a na svém těle pravidelně maká ve fitku. Jakmile sundá dres, dámy v hledišti šílí při pohledu na jeho vyrýsovanou muskulaturu.

V nové kampani vystavuje svou vysportovanou postavu v sexy boxerkách. Jen v prádle si Ronaldo hrál i s fotbalovým míčem, protože je mu nejlépe přeci jen na hřišti.

Hvězda Realu Madrid se ve volném čase věnuje i tatínkovským radostem. Jeho partnerka Georgina Rodriguez v listopadu přivedla na svět holčičku Alanu Martinu a v té době se už starala o Ronaldova dvojčátka Evu Marii a Matea, která v červnu 2017 porodila Ronaldovi náhradní maminka.

Doma má slavný fotbalista ještě sedmiletého syna Cristiana Jr., který s tatínkem nedávno mimo jiné také pózoval v reklamní kampani. Zda půjde v tátových fotbalových šlépějích, ale ukáže až čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám