Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo (39) potěšil všechny své věrné fanynky. Pětinásobný držitel Zlatého míče sundal dres a zapózoval jen v trenkách.

Snímek svého vypracovaného těla zveřejnil na sociální síti. Ronaldo se pyšní vyrýsovanou postavou a jeho bříško zdobí ukázková želvička. Pokud by nebyl hvězdou fotbalových trávníků, mohl by se klidně věnovat modelingu.

Už teď je ostatně tváří několika reklamních kampaní a s pózováním před objektivem fotografa nemá sebemenší problém.

Zatímco Ronaldo vypadá snad čím dál tím lépe, jeho partnerka Georgina Rodriguez je maminou na plný úvazek a působí hodně ustaraným dojmem.

V listopadu přivedla na svět holčičku Alanu Martinu a v té době se už starala o Ronaldova dvojčátka Evu Marii a Matea, která v červnu 2017 porodila Ronaldovi náhradní maminka.

Tímto netradičním způsobem si fotbalista pořídil i sedmiletého syna Cristiana Jr. O všechny děti se teď stará Georgina a Ronaldova početná rodinka. Fotbalista tak má čas i na svou svalnatou prezentaci a může se v klidu soustředit jen na fotbal, který rodině vydělává nemalé částky.

Reklama

Další články

Načítám